Mohon gunakan Browser selain UC Browser
Terimakasih


Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ Back to Istanakoplo.com ]
Ayo berlanganan ing Istanakoplo sanadyan ora ketingalan ngenggalaken lagu utawa album anyar.. !! nggabungake saiki wis luwih saka 2700 wong.
Banjur
mriksa email kanggo verifikasi.. !!
Nulis Email Sampeyan Kene:
Fast Download

Vita Alvia - Salah Langkah (feat. Mahesa)

Judhul Lagu : Salah Langkah (feat. Mahesa) Sing Nyanyi : Vita Alvia Album : Single 201 7 Aliran Lagu : Dangdut Sing Ngerekam : Samudra...
Fast Download

Via Vallen - Aku Cah Kerjo (feat. Jodik Seboel)

Judhul Lagu : Aku Cah Kerjo (feat. Jodik Seboel) Sing Nyanyi : Via Vallen Album : Single 201 7 Aliran Lagu : Dangdut Koplo Sing Ngerek...
Fast Download

Via Vallen - Indah Sebuah Janji (feat. Arga Wilis)

Judhul Lagu : Indah Sebuah Janji (feat. Arga Wilis) Sing Nyanyi : Via Vallen Album : Single 201 7 Aliran Lagu : Dangdut Koplo Sing Nge...
Fast Download

Via Vallen - Nikung (feat. Gery Mahesa)

Judhul Lagu : Nikung (feat. Gery Mahesa) Sing Nyanyi : Via Vallen Album : Single 201 7 Aliran Lagu : Dangdut Koplo Sing Ngerekam : Sak...
Fast Download

FULL ALBUM Various Artists (Melon Band Dut - Tak Bisa Memiliki) 2017

Judhul Album : Melon Band Dut - Tak Bisa Memiliki Sing Nyanyi : Various Artists Tahun : 2017 Aliran Lagu : Dangdut Sing Ngerekam : Samu...
Fast Download

Nella Kharisma - Putihnya Hati (feat. Mahesa)

Judhul Lagu : Putihnya Hati (feat. Mahesa) Sing Nyanyi : Nella Kharisma Album : Melon Band Dut - Tak Bisa Memiliki 201 7 Aliran Lagu :...