Mohon gunakan Browser selain UC Browser
Terimakasih

Ayo berlanganan ing Istanakoplo sanadyan ora ketingalan ngenggalaken lagu utawa album anyar.. !! nggabungake saiki wis luwih saka 2700 wong.
Banjur
mriksa email kanggo verifikasi.. !!
Nulis Email Sampeyan Kene:

FULL ALBUM Dangdut Koplo Monata (Cinta Yang Tulus) 2017



FULL ALBUM Dangdut Koplo Monata (Cinta Yang Tulus) 2017 320kbps
FULL ALBUM Dangdut Koplo Monata (Cinta Yang Tulus) 2017

https://itunes.apple.com/id/album/dangdut-koplo-monata-cinta/id1169546519

Judhul Album : Cinta Yang Tulus
Sing Nyanyi : Various Artists
Tahun : 2017
Aliran Lagu : Dangdut Koplo
Sing Ngerekam : Teta Record Madiun


OM. MONATA


Urutan Lagune :

  1. Sodik Monata - Nitip Kangen (feat. Ratna Antika)
  2. Ratna Antika - Cinta Yang Tulus
  3. Monata - Dadi Siji
  4. Ratna Antika - Ora Kere
  5. Lilin Herlina - Wujud E Roso
  6. Dian Marshanda - Kawin Kontrak (feat. Sodik Monata)
  7. Lilin Herlina - Kembang Lambe
  8. Ratna Antika - Pw
  9. Elsa Safira - Bojo Biduan
  10. Sodik Monata - Tresno Marang Tonggo (feat. Elsa Safira)
  11. Sodik Monata - Jamu Pegel Mlarat (feat. Dian Marshanda)
  12. Sodik Monata - Sumpah 21
  13. Lilin Herlina - Suket Teki

Ukuran : 95,6 MB

FULL ALBUM Dangdut Koplo Monata (Cinta Yang Tulus) 2017.zip
Download Langsung


Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ Back to Istanakoplo.com ]