Mohon gunakan Browser selain UC Browser
Terimakasih


Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ Back to Istanakoplo.com ]
Ayo berlanganan ing Istanakoplo sanadyan ora ketingalan ngenggalaken lagu utawa album anyar.. !! nggabungake saiki wis luwih saka 9.200 wong.
Banjur
mriksa email kanggo verifikasi.. !!
Nulis Email Sampeyan Kene:

FULL ALBUM Dangdut Koplo Monata (Cinta Yang Tulus) 2017


FULL ALBUM Dangdut Koplo Monata (Cinta Yang Tulus) 2017 320kbps
FULL ALBUM Dangdut Koplo Monata (Cinta Yang Tulus) 2017

https://itunes.apple.com/id/album/dangdut-koplo-monata-cinta/id1169546519

Judhul Album : Cinta Yang Tulus
Sing Nyanyi : Various Artists
Tahun : 2017
Aliran Lagu : Dangdut Koplo
Sing Ngerekam : Teta Record Madiun


OM. MONATA


Urutan Lagune :

  1. Sodik Monata - Nitip Kangen (feat. Ratna Antika)
  2. Ratna Antika - Cinta Yang Tulus
  3. Monata - Dadi Siji
  4. Ratna Antika - Ora Kere
  5. Lilin Herlina - Wujud E Roso
  6. Dian Marshanda - Kawin Kontrak (feat. Sodik Monata)
  7. Lilin Herlina - Kembang Lambe
  8. Ratna Antika - Pw
  9. Elsa Safira - Bojo Biduan
  10. Sodik Monata - Tresno Marang Tonggo (feat. Elsa Safira)
  11. Sodik Monata - Jamu Pegel Mlarat (feat. Dian Marshanda)
  12. Sodik Monata - Sumpah 21
  13. Lilin Herlina - Suket Teki

Ukuran : 95,6 MB

FULL ALBUM Dangdut Koplo Monata (Cinta Yang Tulus) 2017.zip