Mohon gunakan Browser selain UC Browser
Terimakasih


Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ Back to Istanakoplo.com ]
Ayo berlanganan ing Istanakoplo sanadyan ora ketingalan ngenggalaken lagu utawa album anyar.. !! nggabungake saiki wis luwih saka 9.200 wong.
Banjur
mriksa email kanggo verifikasi.. !!
Nulis Email Sampeyan Kene:

FULL ALBUM Mahesa, Nella Kharisma & Vita Alvia (Love Story in Hong Kong) 2017


FULL ALBUM Mahesa, Nella Kharisma & Vita Alvia (Love Story in Hong Kong) 2017 320kbps
FULL ALBUM Mahesa, Nella Kharisma & Vita Alvia (Love Story in Hong Kong) 2017

https://itunes.apple.com/id/album/love-story-in-hong-kong/id1186308000

Judhul Album : Love Story in Hong Kong
Sing Nyanyi : Mahesa, Nella Kharisma & Vita Alvia
Tahun : 2017
Aliran Lagu : Banyuwangi
Sing Ngerekam : Samudra Record


SAMUDRA RECORD


Urutan Lagune :

  1. Mahesa & Vita Alvia - Gandrung
  2. Mahesa - Sigar
  3. Vita Alvia - Perih
  4. Mahesa - Mending Riko Sing Ono
  5. Vita Alvia - Mbagi Ati
  6. Mahesa - Dudu Hang Dikarepi (feat. Nella Kharisma)
  7. Vita Alvia - Bingung
  8. Vita Alvia - Kanggo Riko
  9. Mahesa - Embun

Ukuran : 66,3 MB

FULL ALBUM (Love Story in Hong Kong) 2017.zip