Mohon gunakan Browser selain UC Browser
Terimakasih

Ayo berlanganan ing Istanakoplo sanadyan ora ketingalan ngenggalaken lagu utawa album anyar.. !! nggabungake saiki wis luwih saka 2700 wong.
Banjur
mriksa email kanggo verifikasi.. !!
Nulis Email Sampeyan Kene:

FULL ALBUM Mahesa, Nella Kharisma & Vita Alvia (Love Story in Hong Kong) 2017



FULL ALBUM Mahesa, Nella Kharisma & Vita Alvia (Love Story in Hong Kong) 2017.mp3
FULL ALBUM Mahesa, Nella Kharisma & Vita Alvia (Love Story in Hong Kong) 2017

https://itunes.apple.com/id/album/love-story-in-hong-kong/id1186308000

Judhul Album : Love Story in Hong Kong
Sing Nyanyi : Mahesa, Nella Kharisma & Vita Alvia
Tahun : 2017
Aliran Lagu : Banyuwangi
Sing Ngerekam : Samudra Record


SAMUDRA RECORD


Urutan Lagune :

  1. Mahesa & Vita Alvia - Gandrung
  2. Mahesa - Sigar
  3. Vita Alvia - Perih
  4. Mahesa - Mending Riko Sing Ono
  5. Vita Alvia - Mbagi Ati
  6. Mahesa - Dudu Hang Dikarepi (feat. Nella Kharisma)
  7. Vita Alvia - Bingung
  8. Vita Alvia - Kanggo Riko
  9. Mahesa - Embun

Ukuran : 66,3 MB

FULL ALBUM (Love Story in Hong Kong) 2017.zip
Download Kualitas CD Rip


Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ Back to Istanakoplo.com ]